• Volledige handling
  • Natuurlijk MVO!
  • 24-uurs verwerking
  • Multi doorzoekbaar
  • State of the art beveiligd

2dA finalist voor MVO Award Nijmegen-Wijchen 2016 (3 mei 2016)

2dA is finalist voor de MVO Award Nijmegen/Wijchen 2016. Deze prijs wordt jaarlijks uitgereikt aan bedrijven uit Nijmegen, Wijchen, Beuningen en Heumen, die zich onderscheiden door maatschappelijke verantwoord te ondernemen. Op 13 juni wordt de winnaar bekend gemaakt. ... lees verder »

2dA start 2015 in Nijmegen (26 januari 2015)

2dA is het nieuwe jaar gestart met een samenvoeging van de operationele vestiging van 2dA in Renkum en het hoofdkantoor in Nijmegen. Per 1 januari 2015 zijn de activiteiten van beide vestigingen ondergebracht in het gebouw van KNNS op Industrieterrein Bijsterhuizen, direct aan de A326. 2dA verwacht met deze verhuizing een dubbele efficiencyslag te slaan.   ... lees verder »

BC SMASHING Wijchen na vier jaar terug in eredivisie! (25 januari 2015)

2dA feliciteert sporters en supporters van BC SMASHING van harte met de promotie naar de eredivisie. De Wijchense badmintonners hebben zich in de afgelopen vier jaar vanuit een achterstandspositie terug weten te knokken naar de hoogste Nederlandse competitie. Hoofdsponsor 2dA waardeert deze prestatie met een hernieuwd sponsorschap ... lees verder »

2dA presenteert aan Koningin Máxima en medewerkers SW Breed (8 oktober 2014)

Op 7 oktober jl. bezocht Koningin Máxima SW Breed in Nijmegen. Zij heeft daar een Zie je nou wel-bijeenkomst bijgewoond, waarin productiemedewerkers werden geïnformeerd over werk bij reguliere organisaties. Dataspecialist 2dA heeft een aantal innovatieve digitaliseringsprojecten, waarbinnen ... lees verder »

Vestiging 2dA-Renkum operationeel (17 augustus 2013)

Centraal gelegen in de driehoek A12 - A15 - A50, op industrieterrein ‘Schaapsdrift’ in Renkum, is per half augustus 2013 in gebruik genomen de operationele vestiging van 2dA voor off-site scanning. 2dA biedt hiermee ondermeer een efficiënte en veilige oplossing voor opdrachtgevers in de regio’s Midden en Oost Nederland.  ... lees verder »

Nieuwe release 2dA Track&Trace_12 nog sneller en overzichtelijker (19 oktober 2012)

Met de release van het Track&Trace versie _12 scherpt 2dA een van haar succesproducten verder aan; Vanaf maandag 22 oktober tonen nieuwe features nog overzichtelijker de where abouts van elk individueel document, vanaf het moment van intake voor digitalisering. Ook is het bedrijf erin geslaagd de al ongeëvenaarde ... lees verder »

Gemeente Den Haag en 2dA sluiten intentieverklaring (8 mei 2012)

Den Haag, 8 mei 2012 > Gemeente Den Haag Haeghe Groep sluit intentieverklaring met 2dA om samen de Haagsche regio te bewerken. Met deze krachtenbundeling krijgt dit marktgebied een partner die uitgebreide specialistische kennis en ervaring op het gebied van documentconversies en archieven combineert met de inzet van werknemers met een SW-indicatie. ... lees verder »

1 miljoen full color pag's p/mnd voor UMC Radboud (6 maart 2012)

Het UMC St. Radboud is een forse stap verder met de realisatie van haar doel om in 2012 tot een papierloze organisatie te komen; De specialisten van 2dA digitaliseren het dynamische archief - met analoog en divers beeldmateriaal - met een snelheid van ruim 1 miljoen  ... lees verder »

Nieuwe huisstijl 2dA (1 maart 2012)

2dA is de nieuwe naam van P&E digital archive. Met het on line gaan van deze nieuwe site geeft 2dA aan waar ze voor staat: To Digital Archives, ofwel 100% inzet voor de ontwikkeling en realisatie van foutloze, veilige en on line doorzoekbare, intelligente digitale archieven.  ... lees verder »

2dA Module automatische indexering (2 juni 2011)

2dA ontwikkelt module voor automatische indexering. Door databases met een unieke combinatie van hoogwaardige OCR- technieken en intelligente zoekmodules te transformeren, wordt ondermeer het volautomatisch indexeren mogelijk van bijvoorbeeld contracten. ... lees verder »